Wilco Zijda

Graag stellen wij u onze bedrijfsleider, Wilco Zijda, aan u voor. Al ruim 10 jaar is Wilco werkzaam bij ons, in die tijd is hij uitgegroeid tot de persoon die het Vito’s team aanstuurt. Voordat Wilco bij Vito’s kwam, heeft hij 6 jaar lang in de cateringbusiness gewerkt. Hier heeft hij geleerd wat gastvrijheid daadwerkelijk inhoudt. Na het afronden van zijn Middelbare Hotelschool is hij zijn kunsten gaan vertonen bij ons. 

Chris Staring

Nadat hij vanuit Zoetermeer naar Zwolle verhuisde, is Chris in juni 2009 bij Vito’s komen werken. In Zoetermeer was hij werkzaam bij een plaatselijke kaasboer. Chris vertolkt inmiddels de functie van assistent-bedrijfsleider. Met zijn charisma en enthousiasme is hij de gastheer bij uitstek die onze gasten van een heerlijk avondje genieten voorziet.

"Vito’s is de plek om overdag te lunchen en ’s avonds te dineren. Vooral overdag kan het hier een drukte zijn, waarbij ik probeer te zorgen dat alles gestroomlijnd loopt, bij Vito's staat de gast op nr. 1."

− Wilco Zijda

"Vito’s is een begrip in Zwolle, vooral onze broodjes. Er is hier altijd reuring, waarin we met een erg jong team de gasten verwelkomen en eten en service bieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik zie in de toekomst kansen om de gasten bekender te maken met onze avondkaart en meer passanten te voorzien van ons heerlijke eten!"

− Chris Staring