De geschiedenis

Vito’s ontstond in 1999 toen Kees Schreuders het startte als lunchgelegenheid. Het concept werd direct een groot succes, de Italiaanse sandwiches een begrip in Zwolle en omstreken.

Drie jaar later is de dinerkaart geïntroduceerd en sindsdien kunnen gasten ook ‘s avonds genieten van onze Italiaanse keuken met de inmiddels typische (en vermaarde) Vito’s pasta’s en grillgerechten.

Nadat in 2005 de lunch- en dinergedeeltes in het pand zijn geïntegreerd, heeft het concept zich door ontwikkeld tot wat Vito’s tegenwoordig is: één zaak waarin overdag heerlijke, welbekende sandwiches worden geserveerd en waarin ‘s avonds de gasten worden verwend met een heerlijk diner waarbij men het ongedwongen, sfeervolle gevoel uit Italië volop ervaart.

Kees & Carine

Kees Schreuders en Carine Wiersma vormen het gezicht van Vito’s. Zij hebben Vito’s gemaakt tot wat het nu is: een grote, succesvolle, maar sfeerrijke Italiaanse huiskamer waarin iedere gast zich op ieder moment van de dag verwend en gewaardeerd voelt. Daardoor kent Vito’s kent in Zwolle en de wijde omgeving zijn gelijke niet.

Kees richt zich als manager en gastheer voornamelijk op de keukenbrigade, de Italiaanse gerechten en waarborging van kwaliteit.

Gastvrouw Carine stelt met haar warmte, emotie en enthousiasme graag de gasten op hun gemak en hoopt daarmee een inspirerend voorbeeld te vormen voor haar jonge collega’s bij Vito’s.

"Ik houd van de Italiaanse keuken zoals zij is. Eenvoudig. Eerlijk. Zuiver. Elementen die ik continue met mijn keukenbrigade wil toepassen in de gerechten die Vito’s serveert."

− Kees Schreuders

"Samen met de bediening en de keukenbrigade proberen wij onze gasten de typisch Italiaanse emotie te laten beleven. Daarbij doel ik op de warme en oprechte aandacht die gasten niet alleen krijgen, maar simpelweg verdienen."

− Carine Wiersma